08-756 83 50 [email protected]

Kanalbodarna


Kanalbodarna

MBA kommer att slutföra projektet med Brf Kanalhusen som totalt blir 50 lägenheter med att bygga ”Kanalbodarna”  granne med Kanalvillorna.  Kanalbodarna  kommer bestå av 6 lägenheter i av tre st  3 rok ca 75 m2på  belägna på entréplanet samt tre st 4 rok våning 1 med loft med en totalyta ca 110 m2.

De övre lägenheterna har separat entré med kapprum och invändig trapp och är även förbered för hiss.

Byggstart är tänkt att ske vårvintern 2021 med inflyttning 2022. Mer information kommer att lämnas efterhand men är ni intresserade så går det bra att kontakta Per Blomster direkt alt lämna en intresseanmälan så hör vi av oss.

 

 

Italienska villan

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Här i etapp 2 byter vi stil ”Italienska villan” består av 6 lägenheter där vi tänkt oss mer färger, marmor mm – kanske till och med en gemensam vinkällare! Här har vi valt italienska städer som namn på lägenheterna.

Kanalhöjden

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Etapp 1 som  är färdig byggt nu, består av 28 lägenheter alla döpta till fornnordiska gudar såsom Oden, Tor, Freja . Lägenheterna präglas av nordisk ljus med ljusa materialfärger och genomtänkta planlösningar.

Kanalbodarna

MBA kommer att slutföra projektet med Brf Kanalhusen som totalt blir 50 lägenheter med att bygga ”Kanalbodarna”  granne med Kanalvillorna.  Kanalbodarna  kommer bestå av 6 lägenheter i av tre st  3 rok ca 75 m2på  belägna på entréplanet samt tre st 4 rok våning 1 med loft med en totalyta ca 110 m2.

Roslagsglas monterar höj & sänkbart glasräcke

Bjuder oss samtidigt på lite fina bilder och filmer!

Söndagens visning var en succé för MBA

Två bokade och två reserverade lägenheter!
Nästa visning är planerad till 1 November

Kontakta oss

Om du är intresserad av våra bostäder eller i övrigt vill komma i kontakt med oss är du välkommen att fylla i vårt kontaktformulär