08-756 83 50 [email protected]

Kanalbodarna


Kanalbodarna

Äntligen säljstart!

Mer information kommer att lämnas inom kort men är ni intresserade så går det bra att kontakta Per Blomster direkt alt lämna en intresseanmälan så hör vi av oss.

MBA kommer att slutföra projektet med Brf Kanalhusen som totalt blir 50 lägenheter med att bygga ”Kanalbodarna”  granne med Kanalvillorna.

Kanalbodarna kommer bestå av 6 lägenheter varav tre st 3 rok ca 74 m2  belägna på entréplanet samt tre st 4 rok våning 1 med loft med en totalyta ca 94 m2.

De övre lägenheterna har separat entré med kapprum och invändig trapp och är även förbered för hiss.

Nedan visas lite nya illustrationer, situationsplan, solstudier och aktuella bofaktablad.

Bofaktablad

LGH 51-1001

LGH 61-1001

LGH 62-1001

LGH 51-1101

LGH 61-1101

LGH 62-1101

Italienska villan

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Här i etapp 2 byter vi stil ”Italienska villan” består av 6 lägenheter där vi tänkt oss mer färger, marmor mm – kanske till och med en gemensam vinkällare! Här har vi valt italienska städer som namn på lägenheterna.

Kanalhöjden

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Etapp 1 som  är färdig byggt nu, består av 28 lägenheter alla döpta till fornnordiska gudar såsom Oden, Tor, Freja . Lägenheterna präglas av nordisk ljus med ljusa materialfärger och genomtänkta planlösningar.

Kanalvillorna

Kanalvillorna – En lugn oas mitt i centrum
Bara ett par långa stenkast norrut efter Åkers kanal från den pulserande väg 276 finns en lugn oas med fågelkvitter och vacker kanalmiljö. Där bygger vi nu Kanalvillorna som blir något alldeles extra för livsnjutaren som vill kombinera klass AAA läge med hög standard samt närhet till allt

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Kontakta oss

Om du är intresserad av våra bostäder eller i övrigt vill komma i kontakt med oss är du välkommen att fylla i vårt kontaktformulär