08-756 83 50 [email protected]

Brf Kanalhusen


Med Kanalhusen som är det gemensamma namnet för områdena KanalvillornaKanalhöjden och Italienska villan och kommande Kanalbodarna vill vi skapa ett modernt boende för både gammal som ung. Vi har jobbat mycket med planlösningarna för att skapa yteffektiva lägenheter till bra priser allt paketerat i ett modernt formspråk med mycket hög standard.
Mycket ljus, öppna planlösningar, stora balkonger och som grädde på moset har lägenheterna högst upp ryggåstak med takhöjd upp till ca 3.5 meter. Många lägenheter kan även förses med till braskamin och inglasade balkonger – kan det bli bättre?
Föreningen har dessutom garage/carport, gym, övernattningslägenhet och stora förråd är självklarheter – jämför oss gärna med våra konkurrenter så får ni se skillnaden!

Föreningen kommer även kunna erbjuda upp till 4-6 stycken båtplatser i direkt anslutning till den egna fastigheten vid Centralvägen och en egen båt som föreningens medlemmar ska kunna nyttja.

Fakta

Brf Kanalhusen består  av totalt 44 st lägenheter  delat på tre områden:

Kanalhusen 10 lgh 3 rok  58 m2 – 5 rok 134 m2
Kanalhöjden 28 lgh 2 rok 57 m2 – 5 rok 114 m2
Italienska villan 6 lägenheter 3 rok 72 m2 – 4 rok 92 m2

Kanalvillorna

Kanalvillorna – En lugn oas mitt i centrum
Bara ett par långa stenkast norrut efter Åkers kanal från den pulserande väg 276 finns en lugn oas med fågelkvitter och vacker kanalmiljö. Där bygger vi nu Kanalvillorna som blir något alldeles extra för livsnjutaren som vill kombinera klass AAA läge med hög standard samt närhet till allt

Kanalbodarna

MBA kommer att slutföra projektet med Brf Kanalhusen som totalt blir 50 lägenheter med att bygga ”Kanalbodarna”  granne med Kanalvillorna.  Kanalbodarna  kommer bestå av 6 lägenheter i av tre st  3 rok ca 75 m2på  belägna på entréplanet samt tre st 4 rok våning 1 med loft med en totalyta ca 110 m2.

Kanalhöjden

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Etapp 1 som  är färdig byggt nu, består av 28 lägenheter alla döpta till fornnordiska gudar såsom Oden, Tor, Freja . Lägenheterna präglas av nordisk ljus med ljusa materialfärger och genomtänkta planlösningar.

Italienska villan

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Här i etapp 2 byter vi stil ”Italienska villan” består av 6 lägenheter där vi tänkt oss mer färger, marmor mm – kanske till och med en gemensam vinkällare! Här har vi valt italienska städer som namn på lägenheterna.

Lägenhet Verona

Höjdvägen 11

Romeo och Julias stad och plats för amfiteatern Arena di Verona

Fantastisk 3:a med egen ostörd uteplats i sydväst läge – måste ses!

Lägenhet Kungsörnen

Kungsörnen 4 rok ca 108 m2
Centralvägen 23B

Med Kanalen som närmaste granne och en takhöjd på upp till 3.3 m är detta ett boende utöver det vanliga.

Lägenhet Staren

Centralvägen 21A

En av de sista lägenheterna i Kanalvillorna.

Nästan som ett radhus med egen gräsmatta och relaxavdelning!

Lägenhet Balder

Höjdvägen 15

Den godaste av gudar och omtyckt av alla i Asgård. Balder är inte bara vänlig, klok och förlåtande, utan också så vacker att han lyser.Högst upp med 2 balkonger i bästa sydvästläge och inglasad balkong med milsvid utsikt – kan det bli bättre?

Lägenhet Venedig

Höjdvägen 11

Kanalerna och broarnas stad

Stor inglasad balkong i bästa sydvästläge och uteplats med morgon sol är denna lägenhet mer som en egen villa – svårslaget

Roslagsglas monterar höj & sänkbart glasräcke

Bjuder oss samtidigt på lite fina bilder och filmer!

Söndagens visning var en succé för MBA

Två bokade och två reserverade lägenheter!
Nästa visning är planerad till 1 November