08-756 83 50 [email protected]

Brf Kanalhusen


Med Kanalhusen som är det gemensamma namnet för områdena KanalvillornaKanalhöjden och Italienska villan och Kanalbodarna vill vi skapa ett modernt boende för både gammal som ung. Vi har jobbat mycket med planlösningarna för att skapa yteffektiva lägenheter till bra priser allt paketerat i ett modernt formspråk med mycket hög standard.
Mycket ljus, öppna planlösningar, stora balkonger och som grädde på moset har lägenheterna högst upp ryggåstak med takhöjd upp till ca 3.5 meter. Många lägenheter kan även förses med till braskamin och inglasade balkonger – kan det bli bättre?
Föreningen har dessutom garage/carport, gym, övernattningslägenhet och stora förråd är självklarheter – jämför oss gärna med våra konkurrenter så får ni se skillnaden!

Föreningen kommer även kunna erbjuda upp till 4-6 stycken båtplatser i direkt anslutning till den egna fastigheten vid Centralvägen och en egen båt som föreningens medlemmar ska kunna nyttja.

Fakta

Brf Kanalhusen består  av totalt 44 st lägenheter  delat på tre områden:

Kanalhusen 10 lgh 3 rok  58 m2 – 5 rok 134 m2
Kanalhöjden 28 lgh 2 rok 57 m2 – 5 rok 114 m2
Italienska villan 6 lägenheter 3 rok 72 m2 – 4 rok 92 m2

Välkommen på visning

Premiärvisning av Kanalbodarna 23/10 kl 13

Kanalvillorna

Kanalvillorna – En lugn oas mitt i centrum
Bara ett par långa stenkast norrut efter Åkers kanal från den pulserande väg 276 finns en lugn oas med fågelkvitter och vacker kanalmiljö. Kanalvillorna som blir något alldeles extra för livsnjutaren som vill kombinera klass AAA läge med hög standard samt närhet till allt

Kanalbodarna

Äntligen premiärvisning!

Kanalhöjden

Kanalhöjden består av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Etapp 1 som är färdig byggt nu, består av 28 lägenheter alla döpta till fornnordiska gudar såsom Oden, Tor, Freja . Lägenheterna präglas av nordisk ljus med ljusa materialfärger och genomtänkta planlösningar.

Italienska villan

Kanalhöjden kommer bestå av 34 lägenheter som byggs i två etapper. Här i etapp 2 byter vi stil ”Italienska villan” består av 6 lägenheter där vi tänkt oss mer färger, marmor mm – kanske till och med en gemensam vinkällare! Här har vi valt italienska städer som namn på lägenheterna.