Kanalhusen Vi söker fastigheter Nyheter

Lägenheter etapp 2

Du kan här ladda ner bofakta om samtliga lägenheter samt rumsbeskrivningen som beskriver respektive rums utrustning och standard.

Samtliga bofakta & ritningar har uppdaterats 21/3-2014.

Bofakta

2 rok

 • Fåglarö - 2 rok - 47 m2 - I hörnet på trapphus G vänd mot innergården och Portik nr 2 så har en Fåglarö uppstått! Vi har jobbat igenom planlösningen och fått till, vad vi tycker, en kanonlya för den lilla familjen!

 • Lundö, Lundö G12, Lundö G22, Lundö G32- 2 rok - 59 till 64 m2 - Tillsammans med tidigare små förbättringar är nu Lundön ännu bättre och behöver man inte mer än ett sovrum så är den optimal! Västläget är även optimalt för den som vill ha eftermiddags- och kvällssol.
  Visningslägenhet Lundö

3-4 rok

 • Örsö, Örsö E13 & F13 - 3 rok 83 m2 - Mycket yteffektiv och trevlig planlösning med fin kontakt mellan kök och vardagsrum. Stor uteplats i sydost på trädgårdsplan och balkong med västerläge. Den avskilda sovrumsdelen gör att man alltid kan hitta ett tyst sovrum.
  Visningslägenhet Örsö

 • Örsö Special G23 & G33 - 3 rok 82 m2 - en alternativ planlösning på Örsö som ger ett enormt vardagrum/kök i öppen planlösning på nästan 40 m2. Köket är omgjort och gästwc är flyttat. Kort sagt – vi tycker själva att vi skapat en helt ny lägenhet som är riktigt bra! G33 och även G23 kommer nu att säljas med denna planlösning som självklart även nu går att kundanpassa.
  Visningslägenhet Örsö

 • Nässlingen, Nässlingen E21, F21 & G21 - 3 rok 85 m2 - Ljus rymlig lägenhet som är välplanerad och som har allt. Stora ljusinsläpp och balkonger på båda sidorna om huset ger genomgående en ljus och luftig känsla. Olika förslag på planlösningar för KLK och tvätt finns.
  Visningslägenhet Nässlingen

 • Siarö - 4 rok 95 m2 – I Siarö flödar ljuset tvärs igenom hela lägenheten. Köket ligger avskillt med utgång till den ena balkongen och den andra nås från vardagsrummet.
  Visningslägenhet Siarö (C31 etapp 1)

  Alternativ planlösning finns med två bra sovrum och ett generösare vardagsrum i väster
  Visningslägenhet Siarö (B33 etapp 1)

  Siarö har samma planlösning som Nässlingen men med ett extra rum.

4-5 rok


Inspirationslägenhet - Visningslägenhet Husarö

Kontakta byggmästare Per Blomster direkt för mer information.