Kanalvillorna Vi söker fastigheter Nyheter

Brf Kanalvillorna - En lugn oas mitt i stan med egen bryggplats - kan det bli bättre?

Bara ett par långa stenkast norrut efter Åkers kanal från den pulserande väg 276 finns en lugn oas med fågelkvitter och vacker kanalmiljö. Där bygger vi nu Brf Kanalvillorna som blir något alldeles extra för livsnjutaren som vill kombinera klass A läge med hög standard samt närhet till allt.

Vi har byggt i lugn och ro och har nu kommit så långt så att målare och kakelkillen börjat göra iordning de första husen, samt har vi påbörjat den utvändiga finplaneringen. Det blir i etapp 1 fem parhus med storlek från 3 rok på knappt 60 m2 med balkonger i bästa sydvästlägen på 20 m2, till etagelägenheter 6 rok på 130 m2 med relaxavdelning samt egen liten trädgård. Alla lägenheter kommer att kunna förses med braskamin som tillval. Föreningen kommer även kunna erbjuda upp till 4 stycken båtplatser i direkt anslutning till den egna fastigheten.

Försäljningen kommer att påbörjas under november 2017 med ansvarig mäklare Fredrik Hellström på Fastighetsbyrån. Det går bra att ringa eller ställa sig i kö för att få mer information redan nu.


Planerad inflyttning är våren 2018.
Priser mellan 3 600 000 - 6 990 000 kr
Månadsavgift ca 3690 – 5942 kr

Hitta hit - Centralvägen 21-23, Åkersberga