PARKHUSET Vi söker fastigheter Nyheter

PARKHUSET - etapp 2 av Bergabågen

Med Bergabågen vill vi skapa ett modernt boende för
både gammal som ung. Idén har varit att ta det bästa från
”Portikhuset” och göra det lite, lite enklare och något mindre till ytan. På så sätt har vi skapat yteffektiva lägenheter till bra priser allt paketerat i ett modernt formspråk! Mycket ljus, öppna planlösningar, stora balkonger, garage och stort förråd är fortfarande självklarheter – jämför oss gärna med våra konkurrenter så får Ni se!

Vi har döpt lägenheterna efter städer för att Ni köpare lättare ska kunna hålla isär dem. I denna etapp har det tillkommit tre städer, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn som alla är 3 rok 68-77 m2. Köpenhamn får även två balkonger alt balkong och uteplats mot den vackra innergården samt stor balkong mot kvällssolen. Som grädde på moset har lägenheterna högst upp (våning 3) ryggåstak med takhöjd upp till ca 3.5 meter och möjlighet till braskamin - kan det bli bättre? Den minsta om 2 rok 47 m2 heter Dublin och är kvar från första etappen och blev snabbt blev en favorit både hos gamla och unga köpare.

Byggstart våren 2015 – preliminär inflyttning i augusti 2015

Vi startade bygget av Bergabågen under våren 2015 vilket innebär preliminär inflyttning drygt ett år senare i augusti 2016.

Försäljning sker direkt av MBA från vår Bobutik på Bergavägen 12 där Tanja Nilsson är säljansvarig ihop med Vd Per Blomster.

Slå gärna Tanja en signal 076-0585461 så berättar hon mer!
Har Ni någon annan fråga eller synpunkt på någon detalj i
lägenhetsutformning så går det självklart även bra att ringa mig Per Blomster direkt på 0768-56 11 00.

Hos MBA har alltid kunden möjlighet att påverka och under parollen BO BYGGA LEVA vill vi gärna bygga Ditt drömboende!

 

Med vänlig hälsning

Per Blomster VD MBA